mr. F.M. (Farah) Aarts

06 3011 5266aarts@gdo.nl

Farah heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zij is in 2007 als advocaat begonnen bij een groot kantoor in Nijmegen waar zij werkzaam is geweest op de secties ondernemingsrecht en bouwrecht. Begin 2015 heeft zij de overstap gemaakt naar GDO advocaten. Farah heeft met succes de Grotius specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal Contracteren en de leergang Civiel Bouwrecht bij de Academie voor de Rechtspraktijk afgerond.

Farah heeft een civielrechtelijke praktijk waarin zij met name adviseert en procedeert op het gebied van het ondernemingsrecht en het civiele bouwrecht. Zij heeft de afgelopen jaren ruime proceservaring bij zowel de (civiele) rechter als de Raad van Arbitrage voor de Bouw opgedaan. Farah staat zowel ondernemers als particulieren bij. Een deel van haar praktijk heeft zij gereserveerd voor gefinancierde rechtsbijstand (toevoegingszaken).

Naast haar werk als advocaat is Farah vice-voorzitter van de Raad van Commissarissen van een woningcorporatie. Verder zet zij zich actief in voor verschillende regionale netwerken en verenigingen. Hierbij heeft zij door de jaren heen verschillende bestuursfuncties bekleed. Sinds februari 2018 is zij bestuurslid bij Stichting Leergeld Nijmegen.

Lidmaatschappen

  • Lid VBR (Vereniging voor Bouwrecht)
  • Lid VBRA (Vereniging voor Bouwrecht Advocaten)
  • Lid VNAN (Vrouwennetwerk Arnhem Nijmegen)
  • Lid BNI (Business Network International)

 

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten staat Farah als specialist geregistreerd voor:

  • Bouwrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tenminste tien opleidingspunten te behalen op elk geregistreerd rechtsgebied.

  • Onderneming
  • Bouw en huur